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京山科なす京漬物 Kyo-Yamashina Eggplant Kyoto Pickles 京山科茄子京漬物

京山科なす京漬物

夏を彩る京野菜「京山科なす」旬の「京山科なす」ブランド品のみを原料に、なすをそのまま漬け込んで作った漬物です。素材の味を最大限に活かす京漬物の伝統の味とともに、「京山科なす」の特徴的な見た目も楽しめます。
「京山科なす京漬物」は各店舗それぞれのこだわりの製法・伝統の技法で漬け込んでいます。是非食べ比べてみてください。

The Kyo-Yamashina eggplant represents the summer vegetable of Kyoto. The Tsukemono (traditional pickles) is made using only Kyo-Yamashina brand eggplants. The taste is maximized and the unique appearance of Kyo-Yamashina eggplant can also be enjoyed. Each store has its own way of eating and producing delicious Kyo-Yamashina eggplant dish. You can compare them!

只使用為夏天點綴色彩的京野菜「京山科茄子」及當令「京山科茄子」的名產品來作為原食材,使用整顆茄子下去醃漬而成醃漬物。能將食材原本的味道發揮極限,除了擁有傳統風味外,同點還保留著「京山科茄子」別具特徵的外觀的京都醃漬物。
各個店家製造出的「京山科茄子京漬物」都是依循著各家講究的製法・傳統的技術來進行醃漬而成。請一定要品嚐並比較看看喔。